Zwanger in 13 landen is een waar gebeurd verhaal dat als doel heeft te inspireren. Het boek gaat over leven zonder agenda, zonder verplichtingen, te doen en laten wat je hart je ingeeft en reizen met een peuter. Mireille en Marcel hebben als doel om van de gebaande paden af te wijken en een jaar lang uit het alledaagse te stappen.

Hun droom gaat in vervulling, ze gaan een jaar op wereldreis. Ze volgen de zon, via Azië, Australië en Nieuw-Zeeland naar Zuid-Amerika. De reis krijgt een andere wending als Mireille de eerste maand op reis zwanger raakt. Ze besluiten door te reizen en op reis hun tweede kindje te krijgen. Waar doet ze de controles, de echo's, de triple test en waar gaat ze bevallen? Hoe ervaart ze het om zwanger te reizen? Mag je, als je op doorreis bent, wel in elk land bevallen?

Ze besluiten, door omstandigheden, dat ze in Santiago de Chili gaat bevallen. Daar gaat het er 180 graden anders aan toe.

Recensies en artikelen

Interview Hart van Nederland SBS6 16-8-2014 is hier te zien


Interview Radio2 bij Van Steeg op 1


Op 2 juni 2014 stond er een artikel in het AD Vrouw over mijn verhaal en boek, het online artikel staat hier: http://s.ad.nl/3665375


Interview in Stadsblad De Echo is hier te lezen


Boek review van Gezin op reis is hier te lezen


Artikel op www.me-to-we.nl


Artikel op www.opgroeigids.nl


Leestip op KiDDOWZ 

Over de auteur:

Mireille is Coach, voor ondernemende vrouwen. In haar sessies daagt Mireille je uit, uit je comfort zone te stappen, je oude (ongewenste) patronen, angsten en onzekerheden onder ogen te durven zien, om zonder belemmeringen  je doelen te bereiken.


Mireille woont samen met Marcel in Amsterdam en zij hebben 2 kinderen, Teun (6 jaar) en Bram (4 jaar).


Reizen en fotograferen zijn haar passie.

Stuur mij e-mail