Zwanger in 13 landen is een waar gebeurd verhaal dat als doel heeft te inspireren. Het boek gaat over leven zonder agenda, zonder verplichtingen, te doen en laten wat je hart je ingeeft en reizen met een peuter. Mireille en Marcel hebben als doel om van de gebaande paden af te wijken en een jaar lang uit het alledaagse te stappen.

Hun droom gaat in vervulling, ze gaan een jaar op wereldreis. Ze volgen de zon, via Azië, Australië en Nieuw-Zeeland naar Zuid-Amerika. De reis krijgt een andere wending als Mireille de eerste maand op reis zwanger raakt. Ze besluiten door te reizen en op reis hun tweede kindje te krijgen. Waar doet ze de controles, de echo's, de triple test en waar gaat ze bevallen? Hoe ervaart ze het om zwanger te reizen? Mag je, als je op doorreis bent, wel in elk land bevallen?

Ze besluiten, door omstandigheden, dat ze in Santiago de Chili gaat bevallen. Daar gaat het er 180 graden anders aan toe.


Boek bestellen?

Mail of bel Mireille: mireillesteenkamer@me.com   0641205506

 

Over de auteur:

Mireille is Dieptetherapeut en Coach. In haar sessies daagt Mireille je uit, uit je comfort zone te stappen, je oude (ongewenste) patronen, angsten en onzekerheden onder ogen te durven zien, om zonder belemmeringen  je doelen te bereiken.


Mireille woont samen met Marcel in Amsterdam en zij hebben 2 kinderen, Teun (12 jaar) en Bram (10 jaar).


Reizen psychologie en fotograferen zijn haar passie.

Stuur mij e-mail